Tilausohjeet
​Order terms


Tervetuloa tmi SUNmarin kotisivuille. Pääsivun tuotekuvista pääsee suoraan klikkaamalla "Read more"-painiketta Holvi-verkkokauppa, Huuto.net tai MyyjaOsta.com sivustoille. Myös OSTA-valikosta sivun ylälaidasta pääsee suoraan verkkokaupan sivustolle. Maksu-ja toimitustavat sekä muut tiedotteet löytyvät sieltä minne tuote ohjautuu.
  
​Toimitusaika noin 2 - 4 päivää maksun saavuttua asiakkaalta (Posti jakaa maanantaina postitetut kirjeet pääsääntöisesti keskiviikkona). Pakettilähetyksen kesto noin 1-3 päivää. Mahdollisesta viivästymisistä ja lomista ilmoitetaan. 
SUNmari ei ole vastuussa Postissa vaurioituneesta tai mahdollisesti katoavasta lähetyksestä. Siihen voi hakea erillistä korvausta Postilta.

​Jos et nouda pakettiasi muistutuksista huolimatta ja se palautuu meille lunastamattomana takaisin. Lunastamaton paketti ei ole yhtä kuin palautus ja tämän vuoksi pidätämme oikeuden olla lähettämättä uutta tilausta.

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusaika alkaa juoksemaan tilausvahvistuksen saatuasi. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Asiakas maksaa palautuksen postimaksun. Ota ennen tuotteiden palauttamista yhteys sähköpostilla: myynti@sunmari.info

Jos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen sähköpostitse: myynti@sunmari.info. Pyydämme ilmoittamaan: palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

Tuotteiden ulkonäkö ja ominaisuudet voivat poiketa esittelystä. Tuotekuvaus- ja teksti eivät välttämättä vastaa todellista tuotetta (esim. valon ja näytön eron vuoksi väri voi olla erilainen). SUNmari ei ole korvausvellollinen, mikäli tuote ei vastaa kuvaa tai tuotetekstiä.


In English:
​Welcome to SUNmari's website. The product can be reached directly by clicking "Read more" button to web shop, Huuto.net or Tori.fi sites. Also via SHOP-menu. Pay & delivery methods, as well as other instructions can be found there where the product is directed.

SUNmari ships within 1-3 days after receiving your cleared payment. Longer period of time for deliveries abroad.
SUNmari is not responsible for the mail lost or damaged by Post.

​You have the right to cancel and return your order within 14 days, for any reason. Buyer pays return postage. 
In case you want to return a damaged product, please contact first myynti@sunmari.info. We will refund the costs.

Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the picture. Also text may be incorrect. SUNmari is not liable to compensate in this case.


TIETOSUOJASELOSTE (GDPR):

Rekisterinpitäjä: Tmi SUNmari, y-tunnus 2671741-3, Myyrinkuja 12, 01860 Perttula.
Puh. 0405246081, sähköposti: myynti@sunmari.info

Rekisterin nimi:
SUNmarin asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:
Rekisteritietojen käyttötarkoitus on palveluntarjoajan ja palvelun käyttäjän eli asiakkaan välinen asiakassuhteen hoito ja ylläpito sekä yrityksen liiketoiminnan suunnittelu ja kehittäminen.

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot:
Nimi (etu- ja sukunimi)
Laskutus- ja toimitusosoite (katuosoite, postinumero, kunta ja maa)
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Asiakkaan ostotapahtumat (ostettu tuote, ajankohta ja muut ostoa yksilöivät tiedot). 

Rekisteriin kerättyjä tietoja säilytetään vain sen ajan jolloin se on tarpeellista suhteessa niihin alkuperäisiin tarkoituksiin, joihin henkilötiedot kerätty. Rekisterin säilytystä arvoidaan vähintään kolmen (3) vuoden välein.

Säännönmukaiset tietolähteet:
Tiedot rekisteriin saadaan asiakkaalta itseltään verkkokaupan SUNmari, MyyjaOsta tai Huuto.net tilauksista.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset:
Rekisteritietoja ei säännönmukaisesti luovuteta ulkopuolisille.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
:
SUNmari ei lähtökohtaisesti luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille. Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet:
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina suojatulla palvelimella. Rekisteriin pääsee käsiksi vain rekisterinpitäjän myöntämällä henkilökohtaisella käyttöoikeudella. Asiakkaan tietoihin pääsee käsiksi vain ne nimetyt henkilöt, jotka tarvitsevat tietoja työtehtäviensä täyttämiseksi.

Tarkastusoikeus:
Pääsääntöisesti jokaisella on oikeus tarkistaa henkilötietorekisteriin talletetut tietonsa. Pyyntö tulee tehdä kirjallisena SUNmarin sähköpostiin: myynti@sunmari.info
Jokaisella on oikeus vaatia henkilörekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Pyyntö tulee tehdä kirjallisena SUNmarin sähköpostiin: myynti@sunmari.info

Käyttämällä sivustoa hyväksyt tietosuojakäytännön.