Tilausohjeet
​Order terms


Tervetuloa tmi SUNmarin kotisivuille. Tuotekuvista pääsee suoraan klikkaamalla "Read more"-painiketta Verkkokauppa, Huuto.net tai Tori.fi sivustoille. Myös OSTA-valikosta sivun ylälaidasta pääsee suoraan Verkkokaupan sivustolle. Maksu-ja toimitustavat sekä muut tiedotteet löytyvät sieltä minne tuote ohjautuu.

​Toimitusaika 1-3 päivää maksun saavuttua asiakkaalta (Posti jakaa maanantaina postitetut kirjeet pääsääntöisesti keskiviikkona). Pakettikuljetus voi kestää pidempäänkin. Mahdollisesta viivästymisistä ja lomista ilmoitetaan. 
SUNmari ei ole vastuussa Postissa vaurioituneesta tai mahdollisesti katoavasta lähetyksestä. Siihen voi hakea erillistä korvausta Postilta.

​Jos et nouda pakettiasi muistutuksista huolimatta ja se palautuu meille lunastamattomana takaisin. Lunastamaton paketti ei ole yhtä kuin palautus ja tämän vuoksi pidätämme oikeuden olla lähettämättä uutta tilausta.

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusaika alkaa juoksemaan tilausvahvistuksen saatuasi. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Asiakas maksaa palautuksen postimaksun. Ota ennen tuotteiden palauttamista yhteys sähköpostilla: myynti@sunmari.info

Jos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen sähköpostitse: myynti@sunmari.info. Pyydämme ilmoittamaan: palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

Tuotteiden ulkonäkö ja ominaisuudet voivat poiketa esittelystä. Esimerkiksi valon ja näytön eron vuoksi väri voi olla hieman erilainen kuin itse tuote. Tuotetekstikään ei välttämättä vastaa todellista tuotetta. SUNmari ei ole korvausvellollinen, mikäli tuote ei vastaa kuvaa tai tuotetekstiä.


In English:
​Welcome to SUNmari's website. The product can be reached directly by clicking "Read more" button to web shop, Huuto.net or Tori.fi sites. Also via SHOP-menu. Pay & delivery methods, as well as other instructions can be found there where the product is directed.

SUNmari ships within 1-3 days after receiving your cleared payment. Longer period of time for deliveries abroad.
SUNmari is not responsible for the mail lost or damaged by Post.

​You have the right to cancel and return your order within 14 days, for any reason. Buyer pays return postage. 
In case you want to return a damaged product, please contact first myynti@sunmari.info. We will refund the costs.

Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the picture. Also text may be incorrect. SUNmari is not liable to compensate in this case.